02-10-09

vrijdag 2 oktober 2009

Vandaag hadden we echt een super drukke dag voor de boeg ... Het begon al met het ochtendonthaal. Om er zeker van te zijn dat we om 9u30 zouden klaar zijn, had juf Wendy de time timer gezet! Zo konden ook wij meevolgen hoelang we nog bezig mochten blijven. De praatronde werd vandaag geopend door Julie, maar toen Julie op de praatstoel zat was ze opeens vergeten wat zou wou zeggen. Oeps! Dan was het maar de beurt aan Sita. Sita had vandaag 3 pony's meegebracht en die wou ze eens aan de andere vriendjes laten zien. Ze vertelde ons ook dat ze er heel graag mee speelt! Na Sita was het de beurt aan Margaux. Margaux wou niets vertellen maar wel eens haar vis aan iedereen laten zien. Angy was de voorlaatste. Zij vertelde ons over het zwembad waar ze soms gaat zwemmen, want er zijn daar wel blauwe lichtjes! Als laatste was Rani aan de beurt. Ook zij had heel wat spulletjes mee die ze wou laten zien aan de andere vriendjes ... Vlug, vlug want de tijd is bijna op!

En toen was het alweer tijd voor iets anders! We werkten vandaag onze visbokaal af. We zorgden ervoor dat er zand onderaan lag, we plakten onze vissen op en maakten het geheel af met plantjes. Pfff, we hebben echt moeten doorwerken hoor! Maar het is ons gelukt!

Na de speeltijd mocht groepje 1 naar de computerles bij meester Frederick. Toen we terug kwamen toonden we fier onze stempels die we verdiend hadden omdat we al moeilijke oefeningen konden maken. Bedankt mama's en papa's die ons brachten en terug haalden! Jullie zijn echte schatten!  

Na de middag was er echt niet meer veel tijd! Op vrijdag is het altijd een beetje een verkorte namiddag. We legden nog de laatste hand aan onze visbokaal en speelden in de hoekjes van de klas. Na de speeltijd was het opruimtijd en dan was het alweer tijd om Obe in bed te stoppen en ons afscheidsliedje te zingen ... En Porsinette ... die mocht vandaag mee met Margaux! Geniet van het weekend en tot maandag! 

17:04 Gepost door juf Wendy in Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.