21-10-09

woensdag 21 oktober 2009

Joepie! Joepie! Joepie! Wat was Maité fier deze ochtend, ze is vandaag immers jarig! Maar toen we in de klas kwamen zagen we wel iets raars. Iemand had de verjaardagsstoel ingepalmd ... Obe! Is Obe ook jarig vandaag? Daar wisten wij niets van! Even vragen ... Maar nee hoor, Obe die wil vandaag ook heel graag jarig zijn, net als Maité maar zo gaat het niet. De verjaardagsstoel werd vandaag de stoel voor Maité en natuurlijk kreeg ze ook een kroon op haar hoofd!

Natuurlijk hadden we ook heel wat werk vandaag. Eerst kijken wie er in onze klas was, dan de kalenders in orde doen, de daglijn overlopen, ... De praatronde die werd vandaag geopend door onze jarige Maité. Ze vertelde dat ze vandaag 5 jaar is en dat ze vanavond wel nog een cadeautje zal krijgen van haar papa. Wat zou dat zijn? Wij zijn alvast heel nieuwsgierig! Leon had dan weer een aapje mee, nee, geen brave aap maar een hele wilde agressieve aap! Oei, moet die in onze klas blijven? Leon vertelde dat hij dat aapje gekregen had toen ze op reis waren in Center Parcs. Sita vertelde ons wie er naar haar verjaardagsfeestje zal mogen gaan. En Alejandro liet ons weten wat hij allemaal had van Cars. Auto's, films, puzzel, ... Hij is er echt dol van! Als laatste was Jennifer aan de beurt. Zij vertelde ons ook wie er naar haar verjaardagsfeestje al mogen gaan ...

Na de praatronde was het tijd om de verjaardag van Maité te vieren. Er werd gezongen (zelfs in het Engels en het Frans), vuurwerk gemaakt, gekust, applaus gegeven, ... Het werd een klein feestje in onze klas! En wat vonden we het leuk toen we zagen wat we kregen van Maité! Dank je wel voor de lekkere snoepjes!

En toen was het al tijd voor de speeltijd. Na de speeltijd mochten we wat spelen in de hoekjes van onze klas. Er werden kettingen gemaakt van prachtige parels, spelletjes gespeeld, in boeken gekeken, ... En toen was het al tijd om naar huis te gaan! We kregen nog allemaal een snoepje van Maité en daar waren de mama's/papa's/oma's/opa's al! Tot morgen allemaal!

 

14:53 Gepost door juf Wendy in Thema's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.